fbpx

Personalni trening

Personalni trening preporučujem svima, nezavisno od starosnog doba. Da biste ostvarili svoje fitnes ciljeve potrebna vam je podrška stručnog personalnog trenera. Bez obzira u kakvom se fizičkom stanju nalazite, programi koje sam osmislio dizajnirani su da Vam pomognu da se osećate bolje i vežbate pravilno.

ZAKAŽI PROBNI TRENING JOŠ DANAS

Personalni trening

Uvek možete da vežbate i sami, ali možete da dođete u situaciju da vežbate mesecima bez ikakvog napretka. Vežbe koje radite mogu Vam se činiti korisne, iako one to u stvari nisu, jer samo jedna mala, Vama možda neprimetna razlika u položaju lakta, ruke, kolena, utiče na korisnost određene vežbe.

 • Našu saradnju započinjemo razgovorom o tome koji su zapravo Vaši ciljevi.
 • Nakon toga radim procenu Vaših mogućnosti i zajednički utvrđujemo trenutne nedostatke.
 • Ukoliko posedujete neku zdravstvenu smetnju u obavezi ste da me obavetite o tome, da bih to uzeo u obzir prilikom sastavljanja plana treninga i plana ishrane.

Vežbajte ispravno

Naučiću Vas da vežbate na ispravan način kako biste lako napredovali i sprečili eventualnu povredu. Veliki broj vežbača pogrešno izvodi vežbu, a da pri tome nisu ni svesni toga. Videli ste vežbu na video snimku, pokušali ste da je izvedete u teretani, ali postoji jedan problem – vežba nije dobra ako je ne izvodimo pravilno.

Vežba je suštinski ispravna, ali ne angažuje u dovoljnoj meri mišiće koje u tom trenutku trenirate i ako nemate dovoljno dobar ugao i položaj tela prilikom izvođenja vežbe, može se dogoditi da umesto leđa trenirate biceps, ili umesto grudi trenirate ramena ili čak da vežba bude potpuno beskorisna. Angažovanjem personalnog trenera dobijate osobu koja Vam pokazuje kako da vežbate pravilno i momentalno koriguje nepravilnosti.

Hranite se pravilno

Naučiću Vas da se pravilno hranite, kako biste uz adekvatan izbor namirnica izgradili mišiće ili smanjili telesnu težinu. Izbor namirnica i adekvatan količinski unos od suštinskog su značaja za postizanje rezultata. U zavisnosti od želja klijenta pravi se program ishrane prilagođen godinama, visini i telesnoj težini.

Program podrazumeva tip i vreme obroka, koje sastojke i u kojoj količini unosite u organizam. Personalni trener pomoći će vam da se osećate zdravo, rešite problema koje osećate u leđima, vratite samopouzdanje… Psihološkim pristupom pomoći ću Vam da se rasteretite briga koje vas pritiskaju i uzrokuju stres. Programe koje sam dizajnirao možete videti ovde i izabrati onaj koji Vam odgovara.

Kako bi vaš trening bio još uspešniji

Preporučujemo vam sledeće proizvode

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart