Program treninga

Program treninga – Svaka ličnost je svet za sebe, sa svojim potrebama, stremljenjima i ciljevima. Personalni trening naziva se tako sa razlogom. Jedna od osnovnih postavki ličnog treninga je da bude prilagođen Vama kako bi na najcelishodniji način i za najkraće vreme zajedničkim naporom postigli vidljive rezultate.

ZAKAŽI PROBNI TRENING JOŠ DANAS

Treninzi za mršavljenje

Trajno smanjenje i održavanje telesne težine, možete postići uz pomoć stručnog treninga i zdrave ishrane. Koriste se specifični oblici fizičke aktivnosti i treninga, uz pomoć kojih se topljenje masnih naslaga postiže na izuzetno zdrav i potpuno prirodan način, bez stresa za organizam.

Uz personalnog trenera pored sebe dobijate trening partnera, čiji je primarni zadatak da Vas motiviše kako bi postigli željene rezultate. Personalni trener je tu, da prilagodi trening vašim individualnim potrebama i vašim trenutnim mogućnostima. Program treninga za mršavljenje Vam pomaže da promenite životni stil i da se oslobodite loših navika u ishrani.

Treninzi za decu

Redovnim treniranje deca čuvaju zdravlje. Ovaj program, između ostalog, pomaže da deca još u ranom uzrastu usvoje zdrave navike. Program se bavi razvojem motoričkih sposobnosti, fiziologijom pedijatrijske vežbe, razlikama u sposobnosti vezanim za rast,otporima mladih i kardiorespiratornom obukom i integracijom aktivnosti vezane za zdravlje mladih.

Sve je više dece koja se mogu svrstati u kategoriju gojaznih. Ovim programom dečiji organizam dovodi se u optimalan nivo za funkcionisanje i telesni razvoj. Poštuju se osnovni principi treninga, posebno uzimajući u obzir specifičnosti njihovog uzrasta, motoričkih sposobnosti i senzitivnih perioda u životu.

Razvoj mišićne mase

Imate lepu figuru, imate dobru genetiku, ali želite da imate još lepše raspoređenu mišićnu masu po celom telu, zategnutiju zadnjicu, lepše definisane butine, vretenaste listove, želite veće ruke, šira ramena, pločice na stomaku? Želite da smanjite procenat masti u telu, a ne znate kako?

Bilo da ulazite u svet bodybuilding-a ili ste manekenka, na dobrom ste mestu.

Prilikom oblikovanja tela, najbitnije je biti odmeren i ne izlagati se prejakom naporu. Prepustite profesionalcu da kreira Vaš program treninga, izbor vežbi, broj ponavljanja, težine sa kojima radite, vreme, intenzitet i učestalost treninga, kao i detaljno vođenje ishrane. Rezultati će biti vidljivi nakon prvog meseca.

Treninzi za starije osobe

Program je namenjen starijima, kako bi im fizički, emocionalni i socijalni aspekti pokreta pomogli da povećaju životni vek i poboljšaju kvalitet života.

Veoma bitan je socijalni aspekt ovog programa. Starije osobe često su usamljene, mnogi žive sami i ne tako retko zatvoreni u četiri zida. Uz posvećenog personalnog trenera dobijate i prijatelja sa kojim možete kvalitetno da provedete vreme.

Posebno kod starijih osoba, fizička aktivnost je neophodna za kvalitetan život. Pravilno vežbanje pod nadzorom stručnog personalnog trenera će Vam omogućiti da ojačate i budete spremni za nove napore.

Treninzi za sportiste

Kao stručnjak za sportsku kondiciju osmisljavam trening koji pomaže sportistima da poboljšaju ravnotežu, snagu, agilnost i brzinu. Stepen sportske forme u potpunosti zavisi od specifičnosti svakog sporta, a u nekim slučajevima čak i od razlika u okviru istog sporta. Pored telesnih dimenzija i urođenih osobina, fizička pripremljenost sportiste uključuje:

 • SNAGU – trening snage
 • BRZINU I AGILNOST – trening brzine i eksplozivnosti
 • KOORDINACIJU – vežbe balansa
 • MIŠIĆNU IZDRŽLJIVOST I AEROBNU IZDRŽLJIVOST – funkcionalni trening i kondicioni trening

Razvoj svake od navedenih sposobnosti zahteva pažljivo isplaniran trenažni proces, kroz koji, poštujući principe specifičnosti i individualizacije u radu, podižemo kvalitet sportiste na produktivniji i efikasniji nivo.

Funkcionalni trening

Funkcionalni trening će Vam pomoći da usvojite program vežbanja sa ciljem da se krećete efikasnije i sprečite eventualne povrede.

Program poboljšava Vašu ravnotežu i stabilnost. Namenjen je svima.

Trening razvija fleksibilnost, povećava snagu i poboljšava kvalitet života.

Funkcionalni trening je najkompletniji način treniranja jer se radi na svim bitnim stvarima: snazi, kondiciji, eksplozivnosti, brzini i izdržljivosti.

Kod svih vežbi suština je da radi što više mišića istovremeno, a većina vežbi najviše pogađa trbuh i donji deo leđa, koji su najslabiji delovi naših tela. Ako se tome dodaju i minimalni odmori između vežbi, dobijamo vrlo moćno oruđe za sagorevanje masti i izgradnju mišića! 

Treninzi za rekovalescente

Značajan deo građana u opasnosti je od statičnog i neaktivnog načina života, koje može biti uzrok bolesti. Za mnoge pokret može biti stvar života i smrti.

Pripremiću vas da podstaknete zdrave promene u životnom stilu kroz fizičku aktivnost, način ishrane i treniranja promena u ponašanju.

Da biste započeli svoj put ka ozdravljenju, proverite da li ispunjavate preduslovne zahteve kako bi trenirali zajedno sa trenerom.

Potrebno je doneti na uvid rezultate bolesti, kako bi trener imao potpuni uvid u Vaše trenutno zdravstveno stanje.

Online trening

Prednosti ovog oblika saradnje sa personalnim trenerom su komunikacija sa klijentom putem društevnih mreža (Facebook, Viber, Whatsapp, E-mail..) za razliku od privatnih treninga 1 na 1, gde klijent dobije sat vremena treninga, a nakon toga komunikacija prestaje.

• Online trening idealan je za sve one koji nisu u mogućnosti trenirati sa personalnim trenerom uživo 1 na 1
• Želite trenirati, a nemate teretanu u blizini? U tom slučaju možete trenirati i kod kuće sa opremom ili bez opreme uz program treninga, ishrane i edukaciju upravo putem online treninga.
• Online trening je puno povoljniji od privatnih treninga 1 na 1 stoga su idealni za studente i sve one skromnijeg budžeta.

Kako bi vaš trening bio još uspešniji

Preporučujemo vam sledeće proizvode

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart