fbpx

Superior 14 Whey Core - Personalni trening beograd

Superior 14 Whey Core

8.550 рсд

Superior Whey Core protein sadrži nutrijente najveće biološke vrednosti koji su trenutno dostupni na tržištu. Zbog svog sastava ovo je jedan od najidealnijih proteina za izgradnju čiste mišićne mase. Veoma lako se vari i veoma brzo apsorbuje tako da njegove aminokiseline pored toga što učestvuju u izgradnji mišića pružaju i neophodni izvor energije. Ovaj proizvod sadrži sve potrebne aminokiseline koje su potrebne za rast čiste mišićne mase, dovoljnu količinu proteina neophodnu za mišićni rast, brzu apsorpciju zbog koje će mišići dobiti potrebne proteine odmah nakon treninga tokom takozvane prilike za povećanje mišićne mase, 25 g čistog proteina,Superior Whey Core se sastoji od surutkinog koncentrata, surutkinog izolata i peptida glutamina i dodatnog BCAA.

Prozvodnja Superior Whey Corea se odvija na niskim temperaturama što onemogućuje denaturiranje proteina ostavljajući mu visok nivo čistoće i visoku biološku vrednost. Mišićima su neophodne aminokiseline razgranatog lanca BCAA i glutamin za razvoj i regeneraciju. Superior Whey Core protein sadrži idealnu proporciju ovih esencijalnih nutrijenata najveće moguće čistoće i kvaliteta.Dodatak glutaminskih peptida, koji su inače najbolji izvor glutamina, poboljšava oporavak nakon treninga mnogo bolje nego običan glutamin zato što su kod peptida molekuli stabilniji i omogućavaju maksimalnu apsorciju i iskorišćenost. Konzumiranje neposredno posle treninga pomaže da se popune prazna aminokiselinska skladišta u mišićima i time ubrza regeneracija.

Opis

Superior Whey Core je najveće biološke vrednosti od svih proteina na tržištu. S obzirom na svoje sastojke, to je najidealniji protein za rast mišićne mase. Lako se vari, brzo se apsorbuje i sadrži dodatne aminokiseline koje podstiču rast mišića.

Superior Whey Core se sastoji od koncentrata i izolata surutke i peptida glutamina i dodatnih BCAA aminokiselina. Proizvodnja Superior Whey Core proteina se odvija na niskim temperaturama što onemogućava denaturisanje proteina i omogućava mu da zadrži visoku biološku vrednost.

Dodatne informacije

Težina 5 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Superior 14 Whey Core“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart