fbpx

Personalni trening Beograd

Personalni trening Beograd je pravi izbor za Beograđane koji žele da imaju stručnog trenera uz sebe dok individualno vežbaju. Bilo da se radi o poboljšanju opšteg stanja i kondicije, o smanjenju težine ili o rehabilitaciji, lični trening je idealna opcija. Pozivam Vas da dođete na probni (besplatni) trening – bez ikakve obaveze. Individualni treninzi i personalne vežbe pozitivno utiču na zdravlje, raspoloženje i samopouzdanje.

ZAKAŽI PROBNI TRENING JOŠ DANAS

EMS STUDIO
01
EMS TRENING

EMS je izazivanje mišićnih kontrakcija korišćenjem električnih impulsa. Impulsi se generišu zahvaljujući uređaju i pomoću elektroda dospevaju na površinu kože iznad mišića koji se stimulišu. 

mrsavljenje-a
02
PROGRAM ZA MRSAVLJENJE

Personalni trening pomoći će Vam da skinete suvišne kilograme na prirodan način, bez strogih dijeta i stresa za organizam. Potrebna Vam je samo dobra volja i disciplinovano  dosledno poštovanje plana ishrane 

program-treninga
03
RAZVOJ MIŠIĆNE MASE

Personalni trening pomoći će Vam da uz kvalitetan trening i ishranu izgradite mišićavo telo. Adekvatna ishrana doprineće da vidite odlične rezultate. Trener je tu da prilagodi opterećenje  vašim trenutnim mogućnostima.

trening deca
04
TRENING ZA DECU

Personalni trening poboljšaće zdravlje Vaše dece i učiniće da se pravilno razvijaju. Angažovanje personalnog trenera je pametna investicija, jer će Vaše dete iskoristiti svoj pun potencijal i talenat.

Saznaj kako funkcioniše

EMS TRENING

Personalni trener

Miloš Kalušević

Ono što me čini posebnim u odnosu na druge, odnosi se na to, kako vam pružam uslugu. Ona se odlikuje obrazovanjem i direktnim odnosom koja je garancija kvaliteta. Pored toga, što posedujem neophodno iskustvo u treningu posedujem i akademsko zvanje profesora fizičkog vaspitanja i dugogodišnje sportsko iskustvo.

    Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

    ADDRESS

    63739 street lorem ipsum City, Country

    PHONE

    +12 (0) 345 678 9

    EMAIL

    info@company.com

    Cart